Akai AP - Q80c arm werkt niet meer
« Gepost op: 20 november 2015, 11:30:55 »
HI

Gisteren mijn AKAI AP-Q80C verplaatst, arm vastgezet met de standard klem. Na plaatsing natuurlijk weer vergeten van de klem te halen. Kwam er te laat achter en had hem al gestart.
Nu werkt de arm dus even niet meer. Heb hem opengehaald en prober nu te achter halen wat de standaard instelling zou moeten zijn. Service manual is niet echt duidelijk daar in. De aandrijf motor draait met het ijzeren plaatje wat in het tandwiel zit. Gebeurd echter niets verder.
Iemand een idee?

Ondertussen gelukt, de tandwielen zaten een beetje vast, met wat heen en weer bewegen en wat smering doet het gelukkig weer.

 
« Laatst bewerkt op: 20 november 2015, 12:08:50 door casy »

*

geerd

  • ******
  • 5761
  • scheun ja
    • E-mail
Re: Akai AP - Q80c arm werkt niet meer
« Reactie #1 Gepost op: 20 november 2015, 11:49:59 »
kun je die niet resetten door de speler te starten en de arm handmatig naar de spindel te bewegen zodat hij afslaat ??
extra voor die het missen ,,,,  .....  ???? !!!!
zelf plaatsen waar nodig bvd of b,v,d

Re: Akai AP - Q80c arm werkt niet meer
« Reactie #2 Gepost op: 20 november 2015, 12:11:11 »
Ha dank voor de reactie, nee dat gaat niet echt, je moet dan door een behoorlijke weerstand heen tot dat hij op het punt komt waar hij eigenlijk zou moeten landen dan schiet ie in een keer door.

Maar gelukkig bleken de tandwielen alleen vast te zitten, vreemd maar goed. Hij werkt weer.
« Laatst bewerkt op: 20 november 2015, 12:21:16 door casy »


*

geerd

  • ******
  • 5761
  • scheun ja
    • E-mail
Re: Akai AP - Q80c arm werkt niet meer
« Reactie #3 Gepost op: 20 november 2015, 13:17:30 »
mooi dus ook weer opgelost
extra voor die het missen ,,,,  .....  ???? !!!!
zelf plaatsen waar nodig bvd of b,v,d