Harry Potter Complete 8-Film Collection Blu-Ray VERKOCHT!!!
« Gepost op: 24 november 2016, 19:11:42 »
Nieuw gesealde verpakking. Dus nooit gebruikt 40 euro (winkel waarde 65 euro) exclusief verzending Nederland of halen in Gouda. Gewonnen aantoonbaar bij Veronica
- Jaar 1: Harry Potter en de steen der wijzen.
Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

- Jaar 2: Harry Potter en de geheime kamer.
Autos vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

- Jaar 3: Harry Potter en de gevangene van Azkaban.
Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban Sirius Zwarts.

- Jaar 4: Harry Potter en de vuurbeker.
Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

- Jaar 5: Harry Potter en de orde van de Feniks.
Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.

- Jaar 6: Harry Potter en de halfbloed prins.
Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.

- Jaar 7 Part 1: Harry Potter en de relieken van de dood.
Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen..maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

- Jaar 7 Part 2: Harry Potter en de relieken van de dood.
In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op het spel, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.
« Laatst bewerkt op: 26 november 2016, 17:15:29 door metheny »
ZU audio Druid MK4/08, Kimber Kable Monocle XL, ASR Emitter 1+, Musical Fidelity kW DM25 CD/DAC , SEEC ASC-2, Verastarr Grand Illusion Signature, Heavens Gate Silver  Signature MK2 (2x), Furutech Alpha3, SEEC stage one, Rega P5 draaitafel met Benz Micro Ace-S, Pathos in the Groove Phonoamp


Re: Harry Potter Complete 8-Film Collection Blu-Ray VERKOCHT!!!
« Reactie #1 Gepost op: 26 november 2016, 17:15:38 »
VERKOCHT!!!
ZU audio Druid MK4/08, Kimber Kable Monocle XL, ASR Emitter 1+, Musical Fidelity kW DM25 CD/DAC , SEEC ASC-2, Verastarr Grand Illusion Signature, Heavens Gate Silver  Signature MK2 (2x), Furutech Alpha3, SEEC stage one, Rega P5 draaitafel met Benz Micro Ace-S, Pathos in the Groove Phonoamp