*

Bloom

  • *****
  • 670
  • Bloom's music blooms!
    • What makes Bloom's music bloom?
Aankoop hoofdtelefoon voor mobiel gebruik
« Gepost op: 6 januari 2018, 13:18:23 »
Ik heb onlangs de Audio-Technica ATH-MSR7GM gekocht en ontvangen, uitgepakt en meteen geprobeerd. Kostprijs: momenteel staat hij op 177 euro (en 169 euro voor de zwarte versie).
Hij moet dienen voor mobiel gebruik, dus om bijvoorbeeld muziek te beluisteren op de trein als ik naar mijn werk in Brussel moet. Dus: gesloten, 32 Ohm impedantie en een gevoeligheid van minstens 98 dB.

De indruk die meteen overheerst bij het eerste luisteren is: waauw!
Dit is echt nog een volledige klasse beter dan de AKG Y50BT die ik tot dusver gebruikte. Een warme klank met kurkdroge bassen, zoals het hoort. Bovendien blijkt de Audio-Technica een hogere gevoeligheid te hebben dan de AKG, zodat alles vanzelf beter en krachtiger klinkt.


Ik kan het dan ook niet meer oneens zijn met de inhoud van deze review: https://www.whathifi.com/audio-technica/ath-msr7/review
En als je de inhoud leest, snap je ook waarom. De reviewer heeft alleen maar van dynamiek ontdane popmuziek gebruikt om de hoofdtelefoon mee te beoordelen en kloeg dan dat de klank ongebalanceerd en niet voldoende basrijk was. Kennelijk wilde hij per se zijn schedel voelen dreunen.
Ik heb ook popmuziek geprobeerd (Jean-Michel Jarre) en uiteraard klassiek en ik ben méér dan in de wolken over de klank van deze Audio-Technica en hij klinkt zoals ik al zei warm met kurkdroge bassen die knallen waar het moet. Ik ben zéér tevreden!

*

B. Gehakt

  • ******
  • 7359
  • Ik post niet op woensdag.
Re: Aankoop hoofdtelefoon voor mobiel gebruik
« Reactie #1 Gepost op: 26 juni 2018, 08:45:08 »
Where do all of these materials come from? Can they be explained so that I can bring them to the foreground?

Daar hebben wij op dit forum nou de verschillende Gehakttopics voor Lindsayz. 
Deskundige


Re: Aankoop hoofdtelefoon voor mobiel gebruik
« Reactie #2 Gepost op: 26 juni 2018, 10:12:22 »
Da's een spambotje ;)
nͫٴiͤٴcͫٴeͤ੮Һ૯ ცɿ૭ ૭คעٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴٴ ٴٴٴ