Hype 5 stage pollution eraser
« Gepost op: 5 januari 2019, 11:06:04 »
TBV beterde 220V voeding voor high-end HiFi apparatuur.

In theorie is de netspanning een pure sinus met een frequentie van 50Hz. In de praktijk bevinden zich op deze sinus korte pulsen of spikes met een amplitude van soms wel meer dan 1000 Volt. Deze vervuiling wordt door andere gebruikers zoals schakelende voedingen, grote elektrolieten of motoren veroorzaakt omdat deze gebruikers grote stromen trekken in zeer korte momenten. Door de plotselinge stijging en daling van de spanning wordt er een serie hoogfrequente frequenties ge´ntroduceerd die kunnen reiken tot in het megahertz-spectrum.De voeding van de meeste apparaten kan deze storing niet onderdrukken omdat de pulsen zich een capacitieve weg zoeken door de voeding. De overzetverhouding van een transformator geldt dan ook niet voor dit soort storingen. Het gevolg is dat de puls zijn vernietigende energie behoudt terwijl de sinusvormige spanning omlaag wordt getransformeerd.De Hy-pe is geen spike-protector, het is een state-of-the-art systeem dat alle storingen in de netspanning weg neemt. De Hy-pe is een vijf-traps filter, opgebouwd uit vijf trappen met elk een eigen funktie.

a) Een stroonbeveiliging beschermt je systeem en de Hy-pe zelf tegen te hoge langdurige stromen.
b) Het hoog frequent filter rond de pulsen af en neemt zo de hoogste frequentie komponenten van de storing weg.
c) De restanten van de hoogfrequente pulsen worden omgezet in warmte door een energie absorber.
d) De laagfrequente storing wordt nu uit de spanning gefilterd e) Het restant van de laagfrequente storingen wordt nu in warmte omgezet door een tweede energy-absorber.

Het resultaat is een puur en schoon sinusvormig signaal dat geen of weinig storende elementen meer bevat. De Hy-pe is een kompakt en makkelijk te installeren systeem dat eenvoudig tussen de netkabel en het apparaat wordt geplaatst. Plaats de Hy-pe dus in feite tussen Uw oude netkabel en uw audio apparaat.

Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. VRAAGPRIJS 75 euro (Nieuwprijs 180 euro)

« Laatst bewerkt op: 5 januari 2019, 14:42:05 door Ruud Schouten »