Rare piep
« Gepost op: 2 april 2019, 23:41:28 »
Ik heb vandaag andere speakers en versterker met woofer::

Rockford Fosgate Punch P1675 - 120Watt Triaxiaal 165mm, 4Ohm

Rockford Fosgate Prime R152-S - 80Watt Composet 130mm, 4Ohm

Ground Zero GZ BASS KIT 12.300 700 Watt Subwoofer pakket inc Kabels

In mijn auto geplaatst maar als ik alleen het contact aanzet dan hoor ik een piep. Als ik de auto start hoor ik ook het geluid van de dynamo die versterkt word.

Dit had ik niet bij mijn vorige set

Waar kan dit aan liggen?


*

TANNOY

  • ******
  • 40775
    • E-mail
Re: Rare piep
« Reactie #1 Gepost op: 2 april 2019, 23:49:22 »
ligt waarschijnlijk aan niet goed aan aarde liggen, je hoort denk ik je dynamo
people who claim that cables do not make a difference are plainly deluding themselves.
On the other hand, those that say that cables should not make a difference, are dead right.

ik denk altijd eerst goed na, voordat ik iets doms zeg!

Re: Rare piep
« Reactie #2 Gepost op: 4 april 2019, 19:45:28 »
ligt waarschijnlijk aan niet goed aan aarde liggen, je hoort denk ik je dynamo


Als ik alleen de auto op contact zet dan werkt de dynamo toch nog niet? Ik hoor het geluid ook als ik hem alleen o contact zet

*

TDM

  • *
  • 4
Re: Rare piep
« Reactie #3 Gepost op: 23 april 2019, 21:16:05 »
Je + kabel om de amp te voeden ligt toch niet samen met de rca-kabel(s) of luidsprekerkabels onder dezelfde dorpel toevallig?


Re: Rare piep
« Reactie #4 Gepost op: 26 april 2019, 05:01:37 »
Hoi,

zal wel het versterkte dynamogeluid zijn. Als het ook is gewoon met contact, dan kan het aan de radio liggen. Probeer eens een andere radio en kijk of je het geluid nog hoort bij het inschakelen. Als het aan de radio ligt, heb je hetzelfde probleem als ik.

groetjes